volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Tuchtcommissie

Tuchtcommissie werkt aan veiligheid en sportiviteit

De Tuchtcommissie van Kampong zet zich in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging. Wij komen 1x per week bij elkaar. Dan bespreken we in een plezierige en constructieve sfeer o.a. de gele en rode kaarten die spelers hebben gekregen. En we beoordelen ook incidenten op en rond het veld. Dat zijn er gelukkig weinig.

Soms bieden we mediation aan, want niet alle problemen zijn op te lossen door tuchtuitspraken. We gaan er van uit dat alle leden van goede wil zijn. Een goed gesprek en uitleggen waarom iets niet kan binnen een club met 3.000 leden, lost ook (gedrags)problemen op.

Uiteindelijk streven we naar duidelijkheid over regels en afspraken. Dat komt het sportplezier en de veiligheid van alle leden en bezoekers ten goede.

We doen daarbij een beroep op alle leden. Als je vindt dat teams of spelers zich niet correct gedragen, spreek ze er op aan. Kampong zijn we immers samen!

Leden van de Tuchtcommissie:
Charles Starmans
Monique Hanssen
Olivier Wendelaar
Bernique Tool

Contact: [email protected]

 
Powered by LISA