volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

The Hunger Project

The Hunger Project (THP) waarvan het Nederlandse kantoor in Utrecht staat, werkt als internationaal opererend non-profitorgansiatie in meer dan twaalf landen structureel aan het beƫindigen van chronische honger. THP ondersteunt mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger en hun ontwikkeling in eigen hand te nemen.

"Samen werken naar een doel, het realiseren van een droom en energie bij elkaar losmaken."

Daar zit een logische verbinding met de sportieve doelstellingen van Kampong Hockey. Kampong Hockey wil daarom de principes van THP omarmen en daarin een platform zijn. Tegelijkertijd wil Kampong Hockey haar topspelers ook maatschappelijk begeleiden en laten zien dat er meer dan hockey is.

Ondernemersgroep Kataklé ondersteunt THP in het West- Afrikaanse land Benin, één van de amrste landen van de wereld. Kataklé  heeft als doel dat voor 2019 minstent 10% van de plattelandsbevolking op eigen kracht duurzaam uit de honger is.

Naast shirtsponsoring van Heren 1 en Dames 1 kijken Kampong Hockey en The Hunger Project samen hoe de verenging betrokken kan worden bij de programma's van de The Hunger Project in Benin. Kampong Hockey verwacht veel interactie met de leden en vormt een goed platform voor the Hunger Project om meer bekendheid te bereiken, Daarnaast straat ook ontmoetingen tussen de leden van de Business Club en de ondernemers uit de Investeerdersgroep Kataklé op het programma.

Meer informatie www.thehungerproject.nl

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA