volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kamponghal fietsvrij!

Nieuwsafbeelding
Deze week starten de zaaltrainingen. We krijgen een hoop mensen 'over de vloer' en willen jullie dan ook vragen om even goed op te letten waar je je fiets parkeert. Als iedereen namelijk tot aan de Kamponghal doorrijdt, dan krijgen we een grote puinhoop bij de ingang van de hal. 
We hebben dubbele fietsenrekken langs veld 7,8,9 en ook op het parkeerterrein aan de Laan van Maarschalkerweerd, achter veld 2. Maak daar a.u.b. gebruik van en loop  het laatste stuk over het terrein naar de hal.
Zo houden we ook de weg en de in- en uitgangen vrij voor bijvoorbeeld de hulpdiensten. En het staat ook nog eens veel gezelliger ;-)

Alvast dank voor jullie medewerking! Veel plezier in de zaal. 

En wist je dat de Kamponghal vlak naast het Paviljoen staat van Kampong Tennis?
Je kunt daar terecht voor een kopje koffie, thee of andere versnapering! 
Reacties

Powered by LISA