volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Sherlock Holmes, help ons!

Nieuwsafbeelding
Na de The Dansant van afgelopen zondag (7 oktober) is een plastic tas verdwenen met daarin de wisselbeker voor de Sportjongen van het Jaar met alle namen erop sinds 1999! (én het persoonlijke schildje van de winnaar van 2017, Teun Kropholler).

Wie heeft de tas gevonden, per ongeluk meegenomen of weet waar die is?

Wij kunnen alle hulp gebruiken om dit verloren tasje met inhoud weer terug te vinden. Het is voor Kampong een jarenlange traditie om deze beker uit te reiken aan een veelbelovende jonge sporter van de club.
Misschien ben jij het dit jaar wel!
Help ons deze beker terug te vinden en gooi al je recherche skills in de strijd, zodat we deze beker komende winter weer kunnen uitreiken. Voor ons heeft deze beker een emotionele waarde, dus H E L P en deel dit bericht voor ons!

 
Reacties

Powered by LISA