volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Sherlock Holmes, help ons!

Nieuwsafbeelding
Na de The Dansant van afgelopen zondag (7 oktober) is een plastic tas verdwenen met daarin de wisselbeker voor de Sportjongen van het Jaar met alle namen erop sinds 1999! (én het persoonlijke schildje van de winnaar van 2017, Teun Kropholler).

Wie heeft de tas gevonden, per ongeluk meegenomen of weet waar die is?

Wij kunnen alle hulp gebruiken om dit verloren tasje met inhoud weer terug te vinden. Het is voor Kampong een jarenlange traditie om deze beker uit te reiken aan een veelbelovende jonge sporter van de club.
Misschien ben jij het dit jaar wel!
Help ons deze beker terug te vinden en gooi al je recherche skills in de strijd, zodat we deze beker komende winter weer kunnen uitreiken. Voor ons heeft deze beker een emotionele waarde, dus H E L P en deel dit bericht voor ons!

 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA