volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligersborrel groot succes!

Nieuwsafbeelding
Tijdens de vrijwilligersborrel van afgelopen vrijdag was de opkomst dit jaar gezellig hoog! De Jeugdcommissie en het bestuur ontvingen de vele vrijwilligers die zich inzetten voor Kampong Hockey in het Cricketclubhuis om ze in het zonnetje te zetten en uiteraard ging de borrel gepaard met een paar feestelijke hoogtepunten:

In het kader van het Nederlands Filmfestival werden de vrijwilligers over de blauwe loper verwelkomd op "Festival het Blauwe Hart". 
De Materiaalcommissie ontving dit jaar met veel trots de Vrijwilligersspul voor hun inzet het afgelopen seizoen. Verder werd er afscheid genomen van Christiaan Tieleman en Sandra van Loon als jeugdcoördinator en Barbara Burgering - van der Vijver als voorzitter van de Jeugdcommissie. Deze drie afscheidnemende vrijwilligers kregen volgens traditie de Kampong-Kanjer-Badjas.


Bekijk het complete fotoverslag op onze Facebookpagina:http://bit.ly/Vrijwilligersborrel2018! 
Reacties
Willem Cornelis
10-10-2018 | Kampongkanjers en de materiaalcommissie bedankt en gefeliciteerd!!!!!
Thijs Dekker
10-10-2018 | Jammer dat mensen die vorig jaar (vrijwillig) teams getraind en/of gecoacht hebben niet uitgenodigd zijn dan was het nog veel gezelliger geweest.

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA