volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Iovendo verlengt Business Club contract

Nieuwsafbeelding
Iovendo heeft haar Business Club contract met Kampong Hockey weer verlengd met 3 jaar. Ruben Kragten heeft het goed naar zijn zin op Kampong en is al jaren een bekend gezicht langs de lijn en in het clubhuis. 
"Er zijn de afgelopen jaren nieuwe contacten en vriendschappen ontstaan. Er heerst een goede vibe binnen de Bussines Club en op Kampong, mensen gunnen elkaar zaken.”

Naast iovendo is Kragten ook oprichter van Auto's voor Liefhebbers (AvL). "Met AvL richten we ons met name op de Youngtimer markt, ondernemers die fiscaal vriendelijk willen auto rijden en geen behoefte aan iets elektrisch of hybride hebben, zijn bij ons aan het juiste adres.” Inmiddels rijden er meerdere Kampongers met plezier in een Youngtimer rond.

Neem gerust eens een kijkje op onze website www.autosvoorliefhebbers.nl.
 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA