volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

'Sevens' 7D1 Team van de Week!

Nieuwsafbeelding

Dit is (een gedeelte van) het 7D1 team, het eerste team dat bij Kampong deelneemt aan de SEVENS-competitie sinds vorig jaar (vandaar de 7 in 7D1). Elke twee weken spelen zij op vrijdagavond 2 wedstrijden van een half uur tegen teams uit hun poule. Het is 7 tegen 7 op een half veld, zonder keeper en met aangepaste regels. Gewoon, omdat ze na ooit gehockeyd te hebben weer graag wilden spelen op het veld i.p.v. uitsluitend langs de lijn te staan.

Sportiviteit en gezelligheid staan voorop. En winnen ..... maar dat bleek uitdagend. Veel wedstrijden kregen ze vele doelpunten om de oren, maar als de winst er dan is, dan overheerst het gevoel van euforie; en dan heb je zo'n mooie foto!

Gefeliciteerd dames, jullie ontvangen binnenkort van Picnic een kortingscode van 25 euro!

 Ook Picnic Team van de Week worden en kans maken op die kortingscode van 25 euro?
Heeft jouw team dit weekend een geweldig doelpunt gemaakt? Of hebben jullie supergoed getraind ondanks de stromende regen en bleven jullie lachen? Hebben jullie met je team iets ondernomen waarbij je je bijdrage hebt geleverd aan een goed doel? Hebben jullie na 10x verliezen, nu voor het eerst gewonnen?
Kortom hebben jullie een goede reden om Team van de Week te worden?

Nomineer dan nu jouw team door een mail te sturen naar:
[email protected] o.v.v Picnic Team van de Week!

Vermeld in je e-mail:
1  Van welk team je bent
2  De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
3  Een leuke teamfoto of -video
4  Het e-mailadres van jullie begeleider

Iedere week wordt er 1 team verkozen tot Picnic Team van de Week. Als jouw team dat is, dan komen jullie op de voorpagina van de website te staan en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro, te besteden in de Picnic-app.
Of je nou kiest voor sportdrank, snoeptomaatjes of chips. Picnic brengt je boodschappen gratis langs, dus maak er een mooie derde helft van!

De Picnic Team van de Week-verkiezing organiseren wij samen met Picnic, de nieuwe online supermarkt. 

Hall of Fame:
Week 9: 7D1
Week 8: Heren 18
Week 7: M6E1
Week 6: M8E9
Week 5: JC1
Week 4: Dames 12
Week 3: MC2
Week 2: Dames 27
Week 1: M8E7
 
Reacties
Arnaud Naeff
14-11-2018 | Met zo veel zevens, dat moet wel goed zijn !

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA