volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Zaterdag hockeyspektakel!

Nieuwsafbeelding
Kom zaterdag naar de afscheidswedstrijd van onze Heren 1 spelers Sjoerd de Wert, Quirijn Caspers, Philip Meulenbroek en Constantijn Jonker. Vanaf 15:00 spelen ze nog één keer met Heren 1 een drieluik tegen een door Arnaud Naeff gecoacht Kampong All Stars team met Roderick Weusthof, Laurence Docherty en Erik Bouwens, en een Werelds Elftal met o.a. de Oranje (ex)internationals Valentin Verga, Rogier Hofman, Klaas Vermeulen en Billy Bakker. Spektakel dus! En een mooie kans om de nieuwe spelers van Heren 1 alvast aan het werk te zien. Kom langs!

SPRINGKUSSEN
Het drieluik begint zaterdag om 15:00 uur op de Klapperboom. Het clubhuis is geopend voor een drankje en/of hapje. Voor de jongsten is er ook een springkussen aanwezig.
 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA