volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Ruil je wedstrijdshirt om na de vakantie!

Nieuwsafbeelding
Na de vakantie is het tijd om je wedstrijdshirt om te ruilen! De nieuwe shirts hebben een nieuw design en de herenshirts hebben een nieuwe mouwsponsor. Op dit moment worden de shirts nog gemaakt en na de zomer kan iedereen zijn / haar huidige wedstrijdshirt omruilen voor een spiksplinternieuw exemplaar.

Kampong maakt gebruik van een bruikleenregeling voor de wedstrijdshirts, waarbij alle leden die wedstrijden spelen een wedstrijdshirt voor 3 jaar kunnen gebruiken tegen betaling van een tientje per jaar. Voor de jongste jeugd (F) is ook een shirt beschikbaar. Lees hier meer...

Na de vakantie laten we je weten wanneer precies je je shirt kan komen omruilen. We proberen de dagen en tijdvakken zoveel mogelijk zo in te delen, dat ze aansluiten op trainingstijden, zodat je onderweg naar Kampong je shirt kan komen wisselen bij Hockey Republic aan het Herculesplein 275 (onder / achter de Galgenwaard).

Houd de site en de nieuwsbrief na de zomervakantie dus in de gaten.
 
Reacties
Pieter Hilhorst
17-8-2018 | Shirts zijn er helaas nog niet
Egbert Leutscher
12-8-2018 | zeker!
Sebastian Slijderink
8-8-2018 | Is er bij hockey republic ook gelegenheid om een uit tenue te kopen? Zo niet, waar is het uit tenue verkrijgbaar?

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA