volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Bjorn Kellerman in Oeganda

Nieuwsafbeelding
Met een grote keeperstas met sticks die jullie in het clubhuis hebben ingeleverd en zakken vol met oude Kampong wedstrijdshirts is Bjorn Kellerman in Oeganda aangekomen als ambassadeur voor de Hockey Dreams Foundation.


De Hockey Dreams Foundation zet zich in voor kinderen in ontwikkelingslanden. Hockey Dreams Foundation wil een betere toekomst creëren door middel van sport. Wereldwijd stimuleren ze de ontwikkeling van jonge coaches. Deze coaches volgen - behalve dat ze coach zijn - ook een opleiding zodat ze later de mogelijkheid hebben om naar de universiteit te gaan. De stichting creërt een gezonde sportgemeenschap, die coaches in staat stelt om dromen waar te maken, zodat mensen en kinderen zich persoonlijk, sociaal en sportief kunnen ontwikkelen en zodat alle hockeyspelers zich verre houden van drugs en criminele activiteiten.


Lees hier meer http://www.hockeydreams.nl 

Kijk voor meer foto's van Bjorn in Oeganda bit.ly/BjornUganda
 
Reacties
Jens Kraan
17-7-2018 | Mooi!
Bart van Hattum
13-7-2018 | goed werk... ziet er mooi uit.
Arnaud Naeff
11-7-2018 | Scouting ?

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA