volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Afscheid Godfather social media: Pieter

Nieuwsafbeelding

Gisteren tijdens de ALV is Pieter Willemsen geƫerd met de Vrijwilligersspeld. Pieter was jarenlang actief in Team Communicatie, maar nu moeten we afscheid nemen van onze Godfather van de social media en Koning van de persberichten.

Na bijna 400 wedstrijdverslagen, tientallen berichten over nieuwe aanwinsten, 1000'en foto's van Maurice de Wert, 100'en misschien wel 1000'en posts op sociale media, diverse keren crisisberaad, talloze vergaderuren en ontelbare verzoeken van het journaille was het tijd om te stoppen als persvoorlichter bij Kampong Hockey.

Gelukkig gaan we Pieter nog vaak op Kampong zien, want zijn jongste dochter begint komend seizoen in de jongste jeugd en ook blijft hij nog actief in de redactie van het Kampong Magazine.


Pieter, dankjewel voor al het werk dat je hebt verzet voor onze mooie vereniging!

 
Reacties
Arnaud Naeff
10-7-2018 | Wat van Kampong ga je nu nog beschrijven ? Misschien het komende gedenkboek na dat van 2002 ? Wat een geschiedschrijver heeft Kampong in jou verloren. Fijn dat je dat hebt gedaan.
Willem Cornelis
7-7-2018 | bravo.zeer verdiend!!!!

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA