volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Regeling wedstrijdshirts

Nieuwsafbeelding
Ieder lid van Kampong moet zijn of haar wedstrijden spelen in het officiĆ«le S.V. Kampong Hockey wedstrijdtenue. Bij Kampong is een aantal jaren geleden gekozen voor een bruikleenregeling voor wat betreft de wedstrijdshirts. Dat houdt in dat ieder lid voor het bedrag van €10,00 per jaar (prijs per jaar vanaf seizoen 2018-2019) voor een periode van 3 jaar een wedstrijdshirt koopt.

De huidige bruikleenperiode loopt ten einde en dus is het na de zomer tijd om je bruikleenshirt om te ruilen. We hebben het design aangepast en is er een wisseling van sommige sponsoren.

Het omruilen van je shirt zal pas na de zomer plaatsvinden, dus houdt de site in de gaten, we zullen je dan precies uitleggen hoe we het gaan doen!


SHIRT TE KLEIN OF TE GROOT?
Mocht je shirt te groot of te klein zijn, dan kun je tijdens het seizoen je shirt altijd ruilen voor een andere maat. Mocht je huidige shirt niet meer passen en wil je volgend jaar een andere maat? In augustus, nadat je een ophaalbericht hebt ontvangen, kun je een nieuw wedstrijdshirt ophalen bij Hockey Republic in een andere maat.

Vragen? 
Kijk eerst bij de FAQ of mail naar [email protected]

FAQ Kleding 24 augustus 2018(1).pdf
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA