volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Zelf kleding laten bedrukken?

Nieuwsafbeelding

De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Voor het drukken van het Kamponglogo geldt:
-  Logo mag uitsluitend gedrukt worden op sportkleding van het merk Reece
-  Gebruik van het logo op vrijetijdskleding is toegestaan, mits het geen sportmerk betreft (tenzij het Reece is)
-  Uitsluitend bij YourStyle (Voorstraat Utrecht) te drukken / borduren.

Wanneer je géén Kampong-logo gaat gebruiken, dan ben je vrij in het kiezen van een kledingmerk. Als je afwijkende wensen of vragen hebt, dan horen wij die ook graag.

Voor het drukken van een logo van een sponsor, een naam of rugnummer geldt:
-  Het bedrukken van zelf aan te schaffen trainingskleding staat iedereen vrij
-  Het bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. Uitsluitend de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.

 Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!

Team Sponsoring is bereikbaar per mail via  [email protected] of bel Cindy Fabriek op 030 – 251 14 20

 

 
Powered by LISA