volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Wanneer start de competitie weer?

Nieuwsafbeelding
Door de maatregelen van begin november zag de KNHB zich genoodzaakt om de zaalcompetitie én de midwintercompetitie te schrappen van de agenda. De KNHB vindt het belangrijk aan te geven nog altijd voldoende mogelijkheden te zien om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de uitgestelde reguliere competities op te pakken en uit te spelen. Om verenigingen en hockeyers inzicht te geven in de mogelijkheden die er, afhankelijk van toekomstige overheidsbeslissingen, zijn, delen ze hieronder twee scenario’s.

Scenario 1: starten met competities in januari
De competities die in de herfst zijn gestaakt, zullen worden opgepakt, uitgespeeld en afgerond voordat in maart de 2e helft van het reguliere seizoen start.
Dit geldt overigens niet voor de Hoofdklasse Dames en de Tulp Hoofdklasse Heren, die competities hebben weer andere regels en voorwaarden en vallen buiten dit scenario.

Scenario 2: starten met competities in februari
Mochten we niet in januari kunnen beginnen, maar wel in februari, dan is het aantal speeldagen tot en met einde seizoen in dat geval minder groot en hierdoor bestaat de kans dat met name bij de jeugd aanpassingen in het competitieformat noodzakelijk zijn. De KNHB houdt dit uiteraard goed in de gaten. 
Reacties
Thijs Dekker
18-11-2020 | scenario 3 langer doorgaan in mei juni lijkt me veel aantrekkelijker

Powered by LISA