volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

De Business Club van Kampong Hockey

Nieuwsafbeelding
De Business Club van Kampong Hockey bestaat uit meer dan 100 ondernemers van zo'n 75 verschillende bedrijven uit Utrecht e. o. Zij komen jaarlijks bijeen tijdens ontvangsten, bij hoofdklassewedstrijden (een Super Sunday, of tijdens de Play-Offs), bij bedrijfsbezoeken, het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner en het traditionele Jeu de Boules toernooi. Niet alleen voor de gezelligheid, of om hun netwerk uit te breiden, maar ook om een bijdrage te leveren aan Kampong Hockey!

De kosten voor tophockey worden bij Kampong voor een groot deel gedragen door sponsorgeld. De Business Club levert jaarlijks een flinke bijdrage aan tophockey bij Kampong.

Samen met Hoofdsponsor Rabobank werkt Team Sponsoring aan de uitbouw van de contacten met het landelijke maar zeker ook het Utrechtse bedrijfsleven. De Business Club groeit en heeft de ambitie om het sportiefste netwerk van Utrecht en omstreken te zijn.

Lid worden van de Business Club?
Heb je interesse om lid te worden van de Business Club van Kampong Hockey? 
Uiteraard zijn er ook vele andere vormen van sponsoring mogelijk bij ons (ook in combinatie met een lidmaatschap van de Business Club).
Vraag vrijblijvend meer informatie aan via [email protected]

Wie zijn die Business Clubleden?!
In de nieuwsbroef stellen we alle leden de komende tijd kort aan je voor, maar op deze pagina zie je een mooi overzicht...
 
Reacties

Powered by LISA