volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Waar we mee bezig zijn....

Nieuwsafbeelding
We moesten allemaal enorm slikken toen we hoorden wat de maatregelen voor de sport zouden zijn en dus hebben we even tijd nodig om een en ander vorm te geven. We zijn achter de schermen druk bezig met de mogelijkheden die er zijn om te kunnen blijven hockeyen op een veilige manier.

Zo zijn we van plan om een  onderlinge competitie te gaan faciliteren voor jeugd. Senioren mogen weliswaar niet meer als team trainen, maar wel in groepjes van 4 zolang ze op 1,5 meter afstand van elkaar verblijven. Er mogen meerdere groepjes op het veld staan, maar de verschillende groepjes mogen niet mengen. In overleg met manager breedtesport Patrick Jeuken en de seniorencommissie zijn we aan het kijken hoe we dit vorm kunnen gaan geven.
Met meer dan 100 seniorenteams vraagt dit nogal wat logistieke planning, zoals je zult begrijpen...

Ook zaalhockey is een gecompliceerd dossier. Er is weliswaar een toezegging van de KNHB voor een zaalcompetitie, maar die beslissing was van vóór de persconferentie en sommige verenigingen kiezen ervoor niet deel te nemen.
Ook staan we voor de logistieke uitdaging van het opbouwen van de blaashallen in coronatijd met 1,5 meter afstand.
Hier zijn dus ook nog de nodige haken en ogen en beslissingen te nemen die ook van invloed zullen zijn op verengingen in onze omgeving, die ook gebruik maken van onze hallen.

Al met al genoeg om uit te zoeken dus. 
Duidelijkheid zou fijn zijn voor iedereen maar dat is er jammer genoeg dus nog niet.  

Houd moed, heb geduld....
Nadere informatie volgt...
 
Reacties
Kaat Marlo Maagdelijn
17-10-2020 | Creatief! 🙂
Kaat Marlo Maagdelijn
17-10-2020 | Super dat jullie zo enthousiast en vrieatiwf zijn. Hulde!

Powered by LISA