volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vacature: Voorzitter Jeugdcommissie

Nieuwsafbeelding
De jeugdcommissie is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Hij/ zij zit de vergaderingen voor van de jeugdcommissie, die één keer per maand plaatsvinden. Ook is hij/zij organisator  van de vergaderingen van de JTC (ca. 8 keer per seizoen). Verder is er regulier overleg met het bestuurslid Breedtesport om de stand van zaken met betrekking tot de jeugd op Kampong te bespreken.

Samen met andere leden van de jeugdcommissie is de voorzitter aanwezig op informatieavonden, beleidsavonden e.d., die door de KNHB georganiseerd worden, om Kampong te vertegenwoordigen en geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de hockeywereld. Indien nodig wordt het jeugdbeleid aangepast aan deze nieuwe ontwikkelingen en wordt zorggedragen voor de implementatie op Kampong.

Rondom de teamsamenstellingen speelt de voorzitter een belangrijke rol om met de JTC en andere belanghebbenden ervoor te zorgen dat alle jeugdleden zo goed mogelijk ingedeeld worden.

Tijdsinvestering van de voorzitter van de jeugdcommissie bedraagt 2-3 uur per week gedurende het grootste gedeelte van het seizoen met een piek van 6-8 uur per week in de periode mei/ juni wanneer de teamsamenstellingen plaatsvinden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]Op onze spiksplinternieuwe vacaturepagina voor vrijwilligers zie je nu in 1 oogopslag welke commissies nog meer op zoek zijn naar vrijwilligers!

Een vereniging valt en staat met vrijwilligers en de handjes die ons helpen. Kampong kent vele commissies waarin talloze vrijwilligers achter de schermen hard werken om onze vereniging draaiende te houden. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie.

Kijk dus snel eens op deze speciale vacaturepagina voor vrijwilligers en wie weet zit er iets leuks voor je tussen óf ken je iemand die geknipt is voor één van de functies! 

 
Reacties

Powered by LISA