volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Gezocht: Trainer/coach/assistent voor Meisjes D2 en Jongens D2

Nieuwsafbeelding

Voor het completeren van onze Technische Staf voor de Topteams zijn we voor komend seizoen nog op zoek naar een trainer/coach (m/v) voor zowel Meisjes D2 als Jongens D2. Daarnaast zoeken we voor Jongens D2 nog een assistent.

Als lid van onze Technische Staf krijg je als trainer/coach of assistent de mogelijkheid om je theoretische en praktische kennis over het opleiden van jeugdspelers uit te breiden. Onder begeleiding van Alex Verga (Manager Opleiding en Ontwikkeling Tophockey, tevens assistent Heren 1) en een aantal gespecialiseerde professionals passen onze trainers de Kampong-leerlijnen op gebied van gedrag, techniek/tactiek en fysieke vaardigheden toe.

Via het ‘train-de-trainers’ principe wordt kennis op gebied van beïnvloeden van (team)gedrag, ontwikkelen van hockeyvaardigheden en fysiologie overgedragen. Gedurende het seizoen komen Technische Staf en professionals enkele malen samen om met elkaar de invulling van de leerlijnen in de praktijk te bespreken en verder door te ontwikkelen. Samen geven zij vorm aan een van de beste en meest vooruitstrevende jeugdopleidingen van Nederland!

De D2-teams trainen 3 keer anderhalf uur per week en spelen natuurlijk op zaterdag een wedstrijd. De trainer/coach en assistent verzorgen deze trainingen en de begeleiding op zaterdag. Ook de begeleiding van je team tijdens het zaalseizoen is onderdeel van de rol.

Bezit van een trainers diploma (HT2-HT3) is een pré, maar geen vereiste. Passie voor hockey en het begeleiden en opleiden van jeugdspelers wel!

Voor de werkzaamheden wordt door Kampong een vergoeding geboden.

Ben jij, of ken jij degene die ambitie heeft om zich (verder) te ontwikkelen als trainer/coach of assistent, en te leren van ervaren (hockey)professionals? Stuur dan even een berichtje met daarin ook je telefoonnummer naar [email protected] , dan nemen we graag contact met je op!

 

Mark Jebbink (Jeugdcommissie, Topjeugd)
Alex Verga (Manager Opleiding en Ontwikkeling Tophockey)

 
Powered by LISA