volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers gezocht: corona-wachten!!

Nieuwsafbeelding
Inmiddels zijn we bijna 3 weken onderweg met het "corona-proof" trainen op Kampong. En hebben we deze week ook de senioren teams voor het eerst weer kunnen laten trainen. Om dit mogelijk te maken hebben we de afgelopen weken met een vrij beperkte groep vrijwilligers gewerkt die de rol van corona-wacht op Kampong hebben vervuld. Op dit moment denken we dat de corona-maatregelen op Kampong bij iedereen goed bekend zijn. Aangezien we nog minimaal zes weken doorgaan met de huidige trainingsopzet in corona-tijd, en de belasting voor de kleine groep vrijwilligers wel heel groot zou worden indien zij nog zes weken door moeten, hebben we besloten om het voor iedereen mogelijk te maken om als vrijwilliger de rol van corona-wacht in de komende weken in te vullen.

In de link hieronder is het schema voor de komende weken weergegeven. In de gele velden zoeken wij nog een vrijwilliger. Mocht je zin en tijd hebben, dan horen we dat graag via [email protected]. Wij zouden het enorm waarderen indien jullie allen een bijdrage kunnen leveren aan het trainen op Kampong in corona-tijd.

 
Onderaan dit bericht zijn ook de instructies voor de corona-wachten nogmaals toegevoegd. Je kunt je aan het begin van je blok melden bij het clubhuis, daar krijg je een hesje en, indien nodig, nog verdere uitleg.

Bij voorbaat dank voor jullie hulp.

Communicatie Corona-trainingen.pdf
 
Powered by LISA
stickweb.nl