volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Trainingen in corona-tijd

Nieuwsafbeelding
Eind april zijn we weer begonnen met de hockeytrainingen voor de jeugd. Mooi dat nu alle jeugdleden weer een keer hebben kunnen trainen. We zijn enorm blij hoe de corona-maatregelen hebben gewerkt in deze eerste periode. De komende week krijgen we er weer een nieuwe uitdaging bij: de senioren teams mogen ook weer gaan trainen. Alle seniorleden hebben persoonlijk bericht ontvangen over de start van de trainingen en de organisatie eromheen. Nu we met z'n allen weer kunnen hockeyen betekent het méér teams, méér trainingen en méér logistieke verplaatsingen op het terrein. Om ook de komende week succesvol te laten verlopen willen we hieronder graag een aantal belangrijke corona-maatregelen herhalen:

- Het clubhuis is gesloten dus iedereen moet thuis naar de toilet!

- Ouders mogen hun kinderen afzetten en ophalen op de daartoe bestemde plekken maar zelf het Kampong terrein niet betreden.

- Op het terrein zijn loop- en fietsroutes aangebracht (zie foto boven dit stuk). Via pijlen op de grond en op hekwerk/ containers worden deze loop- en fietsroutes op het terrein verduidelijkt. Hieronder worden de belangrijkste logistieke afspraken nogmaals benadrukt.

- Teams mogen maximaal 10 minuten voor de training op het complex aanwezig zijn en moeten het complex meteen na afloop verlaten. We plannen een kwartier tussen trainingen in om drukte op het terrein te minimaliseren maar dat werkt alleen als iedereen zich hieraan houdt.

- Het afzetten en ophalen van kinderen met de auto gebeurt op de Kiss & Ride op P2 achter de hockeyvelden 7-8-9.

- Het afzetten van kinderen met de fiets gebeurt aan de ingang op de Mytylweg. Het ophalen van kinderen met de fiets gebeurt op P1 aan de Laan van Maarschalkerweerd (bij veld 1 en 2).

- Senioren, die op de fiets komen, volgen dezelfde procedure als jeugdspelers. De ingang is aan de Mytylweg en de uitgang bij P1 aan de Laan van Maarschalkerweerd. Wij willen alle senioren oproepen zoveel mogelijk met de fiets te komen vanwege de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen op en rond het terrein.

- Senioren, die met de auto naar Kampong komen, hebben twee mogelijkheden:
1) parkeren op P1. Zij kunnen vervolgens het terrein betreden door achter veld 1 langs richting clubhuis te lopen. Na de training kunnen zij de fietsroute achter de Rabo-tribune om gebruiken om weer naar P1 te gaan.
2) parkeren op de parkeerplaatsen langs de Mytylweg. Via de ingang aan de Mytylweg (dezelfde die fietsers gebruiken) kunnen zij het terrein betreden. Het verlaten van het terrein gebeurt via P2 Kiss & Ride (achter velden 7-8-9) en dus niet via de ingang aan de Mytylweg.
Let op: er mag niet geparkeerd worden op P2 - dit is alleen een Kiss & Ride!

- Trainers en staf, die met de auto naar Kampong komen, parkeren de auto op P1 (Laan van Maarschalkerweerd). Vandaar lopen ze het terrein op.

- Trainers en staf, die met fiets, brommer of scooter naar Kampong komen, volgen dezelfde routes als kinderen, die op de fiets komen. Dus gebruik de ingang aan de Mytylweg en de uitgang bij P1.


Nu de seniorenteams ook weer mogen trainen, heeft dit als gevolg dat de veldcapaciteit anders ingedeeld moet worden. 
Dit betekent dat:

1) sommige jeugdteams andere trainingstijden en -dagen zullen hebben dan de afgelopen training(en). Ook kan het zijn dat ze op een ander veld zijn ingedeeld.
Let op de app en de communicatie via je coach/ manager en houd in de gaten wanneer er wijzigingen zijn opgetreden.

2) senioren teams zullen niet altijd kunnen trainen op de dag en het tijdstip, die zij voor de corona-crisis gewend waren. En ook voor hen kan het veld anders zijn.
Let op de app en de communicatie van de aanvoerder.

We hopen natuurlijk dat het voor iedereen mogelijk is om in het nieuwe trainingsschema te trainen.

In het aangehechte document staan alle details nogmaals beschreven. We wensen jullie allemaal weer veel plezier deze week!!

Communicatie Corona-trainingen week 20.docx
 
Powered by LISA