volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Als je stopt met hockey: 15 juni!

Nieuwsafbeelding

We gaan er vooralsnog vanuit dat er in het nieuwe seizoen weer normaal gehockeyd kan worden. Maar dat is nu nog niet zeker. Mede daarom hebben we besloten om de deadline voor opzeggen met een maand te verschuiven, van 15 mei naar 15 juni 2020. Later is niet wenselijk aangezien er voldoende tijd nodig is om zorgvuldig de teams voor het nieuwe seizoen in te delen, in de veronderstelling dat er dan weer gehockeyd kan worden.


We werken al hard aan de voorbereidingen voor volgend seizoen met bijvoorbeeld de teamindelingen en het vastleggen van trainers voor 2020-2021. Daarom is het heel belangrijk dat wanneer je hebt besloten om wat voor reden dan ook te stoppen met hockeyen bij Kampong, je jouw lidmaatschap opzegt vóór 15 juni 2020.
Doe je dat niet, dan word je weer ingedeeld in een team en zul je komend seizoen ook weer contributie betalen. Het is dus belangrijk dat je op tijd opzegt.

Maar we hopen natuurlijk dat je blijft;-) Zeker nu we elkaar even niet wekelijks kunnen zien misschien, gaan we er vanuit dat we volgend seizoen weer samen de velden op gaan en kunnen we weer leuke dingen organiseren voor onze leden!


Opzeggen doe je via de website:

  1. - Ga naar de website en log rechtsboven in met je lidnummer*) 
  2. - Kies bovenin voor Club
  3. - Klik het Opzegformulier open en vul dat in
  4. - Kies 'Mijn opzegging bevestigen'
  5. - Je ontvangt binnen enkele dagen een mail met de bevestiging


Lever je wedstrijdshirt in 

Als je stopt met hockeyen, dien je ook je wedstrijdshirt weer in te leveren. 
Dit shirt is namelijk een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey. Lever ná je laatste wedstrijd en in ieder geval vóór 1 juli 2020 je shirt in!
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko die boven op de vide voor het hockeykantoor staat.


Uitstel aanvragen?
Dat kan alleen als je speelt in de A-jeugd en je nog niet zeker weet of kunt blijven hockeyen bij Kampong. Stuur dan vóór 15 mei 2020 een mail aan de ledenadministratie: [email protected].

Heb je na 1 week geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan even contact op met ledenadministratie.


*) je lidnummer kreeg je bij je inschrijving en staat ook op je factuur

 
Reacties
Arnaud Naeff
12-4-2020 | Heel benieuwd hoe 2020-2921 start en kan starten. Een goed begin is toch het halve werk ! Succes !

Powered by LISA