volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

De bijzondere hockeyverzameling van Nico Leeftink

Nieuwsafbeelding
Als je het leuk vindt om een kijkje te nemen in de grote verzameling hockeyattributen van Nico Leeftink, de vader van Kampong D8 speelster Yvette Leeftink, kijk dan iedere vrijdag op hockey.nl. Daar kun je sinds vorige week iedere vrijdag een nieuw verhaal lezen over de bijzondere collectie van deze oud-hockeyer en bovenal liefhebber van de sport.
Van het trainingspak dat Marc Lammers droeg op de zilveren Olympische Spelen van 2004 in Athene tot de bal die werd gebruikt op de Olympische Spelen van 1960 in Rome. In de loop der tijd heeft Leeftink honderden hockeyartikelen verzameld, hoofdzakelijk door rommelmarkten, veilingen en websites als eBay en Marktplaats af te struinen.

Lees hier de verhalen over deze bijzondere man en zijn indrukwekkende verzameling. 
 
Reacties
Arnaud Naeff
8-4-2020 | In welke plaats ligt die bijzondere collectie ? Bij Yvette thuis of bij haar vader ?

Powered by LISA