volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Robbert Kemperman: helpjecluppie.nl

Nieuwsafbeelding
Nu alle sportverenigingen wel wat financiële hulp kunnen gebruiken is Robbert Kemperman samen met zijn compagnons van 4P United een initiatief gestart om clubs te helpen. Op de website helpjecluppie.nl kun je nu een unieke sweater bestellen waarbij de opbrengsten (min de kosten) direct voor de clubs zijn. Vul bij de kassa onder het kopje 'BEDRIJFSNAAM' Kampong Hockey in en zo steun jij onze vereniging én loop jij binnenkort in die mooie zwarte of witte sweater!

"De site is pas een paar dagen in de lucht, maar trekt al duizenden bezoekers (...) Ook kan er niet samen worden gesport en dat is ongelooflijk jammer. Sport verbindt en verbroedert, juist in deze tijd moeten we verbonden blijven met ons cluppie. Vandaar de naam van de actie helpjecluppie.nl”, aldus Robbert in een interview in De Telegraaf.

Bestel jij ook?

#helpjecluppie 

Een initiatief van 4P United: Robbert Kemperman, Philip Thiadens, Jasper van den Berg, Maurits van den Berg

 
Reacties

Powered by LISA