volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

VIDEO ACTIE: Laat je hóóóóren!

Nieuwsafbeelding
We zijn erg benieuwd hoe het met je gaat. Daarom hebben we iets leuks bedacht zodat we een beetje contact kunnen houden met elkaar en we kunnen horen hoe het met jou gaat in deze gekke tijd. We stellen je een paar korte vragen en als je het leuk vindt, maak je daar een video van en stuur je 'm naar ons op: [email protected]
Je mag ons ook taggen op Instagram @kamponghockeyclub natuurlijk!

Doe jij mee? 

Maak een video waarin je de volgende vragen beantwoordt:

1. Ik ben (naam) en ik zit in (team) / ben vrijwilliger / trainer / coach medewerker / ...
2. Wat ik het meeste mis aan Kampong op dit moment is...
3. Om thuis bezig te blijven doe ik / ga ik / maak ik / speel ik ... 
4. Als Kampong weer open gaat, dan ga ik als eerste...

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk video's te ontvangen, dus roep al je vrienden en vriendinnen op om lekker mee te doen! 
Dit geldt niet alleen voor spelers natuurlijk, want we zijn ook nieuwsgierig hoe het gaat met al die vrijwilligers die we een tijdje niet zien.

Wij kunnen jouw video dan delen op de Instagram van @kamponghockeyclub en daarna maken we er ook nog een een mooie compilatievideo voor YouTube van.

Laat je hóóóóren en doe mee!
 
Reacties

Powered by LISA