volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Stuur ouderen een kaartje - en win!

Nieuwsafbeelding
En dan zit je als oudere zomaar ineens aan huis gekluisterd zonder iemand die langskomt. Hoe leuk is het dan als je per post een kaart of een mooie tekening ontvangt? De Utrechtse Stichting met je Hart zet zich al jaren in om eenzame ouderen aandacht te geven. Zij hebben ons gevraagd hen te helpen om ouderen die dat nodig hebben leuke post te sturen. Help je mee?

Zo werkt het:

>. Je schrijft een kaart of maakt een tekening.
>. Schrijf erop (zodat de oudere snapt waar dit vandaan komt): 

"Lieve mede Utrechter,
De Stichting Met Je Hart en Sportvereniging Kampong hopen dat u het leuk vindt om deze kaart te ontvangen”.
(en daarna schrijf of teken je iets leuks, bijvoorbeeld iets over jezelf of wat je gedaan hebt deze week).

>. Doe je bericht in een envelop en plak er een postzegel op.
>. Gooi de envelop - zonder adres -  door de brievenbus bij:
Oudwijk 41 (Wilhelminapark) of  Ovidiuslaan 4 (Rijnsweerd) of Sleeswijk 21 (Lunetten)

Met je Hart zet het adres op de envelop en zorgt dat het wordt verstuurd aan ouderen die heel blij zullen zijn met jouw post, dit doen we op deze manier om de privacy van de ouderen te beschermen.

Onze Sponsor Simpel.nl maakt het extra leuk:
Als je een foto maakt van jouw kaart of tekening en die mailt aan: [email protected] dan kun je een meet and greet met een hockeyinternational winnen!

 
Reacties

Powered by LISA