volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong organiseert NK Zaal Jong Senioren

Nieuwsafbeelding

Zowel de Jeugd en de Senioren hadden al een Nederlands Kampioenschap. Daarom vinden wij het tijd dat de Jong Senioren er ook één hebben! Het NK Jong Senioren wordt door Kampong Hockey georganiseerd en de deelnemers worden hiervoor geïnviteerd.
In totaal nodigen we 5 andere teams uit, allen uitkomend in de hoogste jong-senioren zaalcompetities van de vijf districten van Nederland. Wie mag zich straks het beste Jong Senioren Team van Nederland noemen?  Omdat het zeker nog geen uitgemaakte zaak is wie er in de districten uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen hebben we reeds teams geselecteerd om in aanmerking te komen.

  

Het NK zal op zaterdagmiddag 15 februari 2020 plaatsvinden. Als alle genodigden mee doen zullen er 5 wedstrijden van 20 minuten gespeeld worden. Na de huldiging van de nummers 1, 2 en 3 zal er aansluitend een feestelijke borrel zijn in het clubhuis waar we de dag met z’n allen gezellig afsluiten!
Nadere details volgen later.

 

De wedstrijden zullen gefloten worden door ‘veelbelovende’ jonge scheidsrechters uit diezelfde districten, waarbij zal worden gekeken wie zich de beste CS+-er mag noemen. Dus ook voor hen een soort NK!


Reserveer die middag om de teams in onze zaal te komen aanmoedigen!

 
Reacties

Powered by LISA