volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Groene KNHB Polo voor CS+ers Alou Althuis en Rutger van ’t Klooster

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 23 november zijn Rutger (JA3) en Alou (JA2) geslaagd voor hun Proeve van Bekwaamheid (PVB) ter afronding van het CS+ opleidingstraject (Clubscheidsrechter Plus). Binnenkort zal de daarbij behorende groene polo van de KNHB aan hen kunnen worden uitgereikt.


Zij sluiten zich aan bij het selecte gezelschap CS+ scheidsrechterskaarthouders op Kampong bestaande uit Joost Huibers, Jasper van Dalen, Floor van Dalen, Justin Velleman en Erik van Veen. Zowel Jasper als Floor hebben aangegeven het traject voor Bondsscheidsrechter bij de KNHB te willen starten. 

Op dit moment zijn Micha Went en Joost Vernooij (beiden JB3) nog met het CS+ traject bezig en we zijn we erg blij jeugdleden Yasmin Wind (MB4) en Hidde Sietsma (JB4) ook zijn gestart met het traject.


 CS+ staat voor Clubscheidsrechter Plus. Dit is een opleidingstraject waarbij, met name jonge, scheidsrechtertalenten worden opgeleid tot de betere Clubscheidsrechter. 


Gefeliciteerd Rutger en Alou, wij zijn enorm trots op Julie!


Mocht je ook willen deelnemen aan dit opleidingstraject, neem dan contact op met de arbitragecommissie. Maar je kan ook Engel Koolhaas en of Michiel Wijn een keer aanspreken bij de infobalie.


(op de foto vrnl: Michiel, Alou, Rutger, Engel)

 
Reacties
Arnaud Naeff
26-11-2019 | Dit is pas goed werk: verantwoordelijkheid nemen en op het veld een vaak ondankbare taak vervullen. Ga de 2 Kampongers die de Hoofdklasse al fluiten, achterna !
Petra Vos
25-11-2019 | Gefeliciteerd namens Dames D, complimenten aan onze vaste scheidsen!

Powered by LISA