volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

VIDEO: OldStars walking hockey op Kampong!

Walking Hockey? Ja, soort van lopend hockey! Dit is een bericht voor 50 plussers. Graag nodigen wij jullie uit om kennis te maken met OldStars walking hockey tijdens de SENIOREN INSTUIF op donderdag 12 december 2019, hier bij Kampong.

Deelname is gratis, je hebt alleen sportkleding, sportschoenen en een hockeystick nodig (evt. ook te leen). De organisatie is in handen van Kampong, Het Nationale Ouderenfonds, Bovelander Clinics en de Nederlandse Hockey Club De Zestigplussers. 

OldStars walking hockey voor een betere levenskwaliteit voor ouderen OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds) is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals ook OldStars walking football, OldStars walking hockey, OldStars tennis, OldStars walking handball, OldStars walking korfball en OldStars walking basketball. De spelvormen zijn bewezen formules in onder meer Groot-Brittannië, waar Walking football en Walking hockey al jarenlang breed omarmd worden. Met dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds met o.a. partners Menzis en Van Boxtel een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportvereniging. 

Gezond en Fit 
Op donderdag 12 december zullen de deelnemers begeleid worden door ervaren trainers van Bovelander & Bovelander Hockey Clinics. Centraal staat het op een verantwoorde wijze bewegen en blijven bewegen én dat binnen de sociale omgeving van de hockeyclub Kampong. De N.H.C. De Zestigplussers (mannen 60+ en vrouwen 55+) zullen op diezelfde dag met ca. 20 hockeyteams hun Onderlinge Wedstrijden (OLW) spelen.

Programma donderdag 12 december 2019 
11.15 uur Koffie/thee en ontvangst in clubhuis
11.45 uur Op het veld toelichting op het initiatief door Kampong, Nationale Ouderenfonds, Bovelander Hockey Clinics en de NHC 55 en 60 Plus.
12.00 uur Start Bovelander clinics en kennismaking OldStars walking hockey 
13.30 uur Afronding op het veld en omkleden
13.30 uur Afsluiting met drankje in OldStars Corner in clubhuis.

Locatie
SV Kampong: Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht 

Aanmelden en contact 
Nationaal Ouderenfonds : Johan Annema
Landelijk projectleider OldStars Sport
[email protected] (06-14443420)

N.H.C. De Zestigplussers : Hans Weusthof
Landelijk projectleider OldStars Sport
[email protected] (06-22058542)

SV Kampong Hockey : Barbara Burgering
Bestuurslid Breedte Kampong Hockey
[email protected]

Hopelijk tot 12 december!
 
Reacties
Klaske Lichtenbelt
8-11-2019 | Veel plezier? Doe je niet mee, of ben je nog geen 60 plus
Arnaud Naeff
7-11-2019 | Scheenbeschermers ? Veel pleizier en succes !

Powered by LISA