volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Arnaud Naeff-fonds bij Taartentoernooi

Nieuwsafbeelding
Bij het Taartentoernooi van zaterdag 12 oktober zal het Arnaud Naeff fonds er ook zijn om te vertellen wat het fonds voor de breedtesport doet! Inmiddels zijn extra air-track matten aangeschaft die bij de instuiftrainingen worden gebruikt. De instuiftrainingen voor de D en C jeugd zijn vrijdag 13 september weer gestart! Andere materialen die wij met jullie bijdrage kunnen aanschaffen en bij de instuiftrainingen worden gebruikt, volgen snel. Wij houden je op de hoogte!
 
De A en B jeugd heeft onlangs een enquête ontvangen om te inventariseren waar behoefte aan is voor een gezamenlijk 2e sportmoment, zoals bijvoorbeeld bootcamp of looptraining eventueel in combinatie met masterclasses? Of ligt de behoefte geheel ergens anders?
A en B jeugd, laat van je horen!

Zoals je leest, hebben wij jouw donatie hard nodig om de breedtesport verder te ondersteunen. Je kunt doneren op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43 o.v.v. Arnaud Naeff Fonds of loop bij ons langs op het Taartentoernooi; wij staan klaar met een mobiele pin!

 
Reacties

Powered by LISA