volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Seniorencie zkt voorzitter én elftalcoördinator

Nieuwsafbeelding
Bij Kampong kan je een leven lang hockeyen, van de jongste jeugd tot aan de veteranen. Maar om dat waar te maken, moet de doorstroom tussen de verschillende leeftijdscategorieën soepel verlopen. En daarbij hoort ook dat je steeds op je eigen niveau kan blijven hockeyen. 

Het doorstroombeleid is een van de belangrijkste onderwerpen voor de seniorencommissie. Hoe geef je de jeugd die doorstroomt een plekje in het toch al overvolle teambestand van Kampong? En hoe maak je de doorstroom van de senioren naar de veteranen aantrekkelijker?
Het is een taai onderwerp, waarbij zowel binnen Kampong als erbuiten (bijvoorbeeld met de KNHB) afstemming nodig is.

De seniorencommissie is daarom op zoek naar een voorzitter met een visie op de volle breedte van het seniorenhockey en in het bijzonder op het doorstroombeleid. Iemand die vernieuwend is en samen met het Kampong bestuur de doorstroming binnen Kampong vooruit kan helpen.

De seniorencommissie is ook op zoek naar een elftalcoördinator. In deze rol heb je veel contact met de aanvoerders van de seniorenteams en met potentiële nieuwe Kampongleden. Ook op het gebied van zaalhockey heeft de seniorencommissie een rol in de coördinatie en aanmelding van de teams en heb je contact met team zaal. 
Daarnaast geef je samen met de rest van de commissie, uitvoering aan het seniorenbeleid en denk je mee over hoe we het seniorenhockey binnen Kampong verder kunnen brengen. De precieze invulling van de functie en de verdeling van taken komt in overleg met de commissie tot stand.

Als je geïnteresseerd bent in de functie van voorzitter of elftalcoördinator, of als je er nog vragen over hebt, stuur dan een mailtje naar [email protected].

 
Reacties

Powered by LISA