volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Als nieuwe coach goed om te weten .....

Nieuwsafbeelding
Als nieuwe coach voor het seizoen 2019-2020 is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Dit stukje gaat over keepersmateriaal en dus over een van de 11 spelers van het team maar wel een héle belangrijke: je keeper.

Je krijgt via Kampong een keepersuitrusting die je het hele jaar door mag gebruiken. Deze tas haal je op bij de materiaalcommissie vlak naast veld 2.

Naast de tas hebben veel teams ook strafcornermaskers (meestal twee stuks) en deze kan je ook ophalen bij de materiaalcommissie maar dan wel tegen een borg van 70 euro per masker. 

De jeugdteams krijgen ook een locker om de tas in op te bergen. Nu ben je compleet want ballen en hesjes moet je regelen via de trainer van je team.

De materiaalcommissie is geopend elke woensdag tussen 19.30 en 20.30 waarbij een mailtje via [email protected] er voor gaat zorgen dat je zeker geholpen gaat worden.
Kijk goed naar de planning van je eerste wedstrijd en plan het ophalen je uitrusting minimaal 2 à 3 weken voor de start, zo sta je niet lang in de rij en weet je zeker dat je compleet het seizoen gaat starten.

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar: [email protected]

 
Powered by LISA