volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Bekijk de Teamindelingen seizoen 2020-2021

Nieuwsafbeelding
Vandaag is de teamindeling van volgend seizoen bekend gemaakt. Op de site en in de KampongApp kun je zien in welk team je volgend seizoen speelt. Je moet daarvoor wel inloggen op de website / in de App met je lidnummer en je wachtwoord.

De indelingen zijn zorgvuldig tot stand gekomen op basis van de beoordelingen van onze Technische Staf, onze trainers, coaches en onze scouts door het hele jaar heen. We zijn ons bewust dat door de intrede van het corona-virus het seizoen 2019-2020 anders is verlopen dan verwacht. We denken echter met de huidige, weloverwogen keuzes een goede indeling van de teams te hebben gemaakt waarbij een basis wordt gelegd voor een leuk en succesvol seizoen voor alle spelers, trainers, coaches en betrokken ouders. Hier kunnen we met z’n allen invulling aan geven en we hebben er het volste vertrouwen in dat dat zal lukken.

Mochten er desondanks toch nog vragen zijn of heb je het idee dat er iets niet helemaal goed is gegaan? Neem dan uiterlijk vrijdag 3 juli contact op via: [email protected] (voor alle breedte- én selectieteams) o.v.v. je naam en team en zet je lijncoördinator in cc. Alle vragen worden eerst intern besproken, daarna krijg je van ons antwoord. 

Tot slot willen we iedereen en met name de lijncoördinatoren bedanken die zich hebben ingezet om deze klus te klaren en wensen wij jullie nu alvast een heel fijn nieuw hockeyseizoen toe.

TRAININGSTIJDEN
Nu de teamindelingen bekend zijn gemaakt, zijn we nog druk bezig met het indelen van de velden en het zoeken en indelen van trainers. Dit kost nog tijd en daarom zullen de trainingstijden traditiegetrouw aan het einde van de zomervakantie bekend gemaakt worden. We vragen jullie hiervoor nog even geduld....

INLOGGEN
Je kunt op de website inloggen via de blauwe balk bovenaan de voorpagina. Klik op LOGIN en voer je lidnummer en je wachtwoord in. Onder de knop 'Team' vind je de teamindeling.

Ben je je lidnummer kwijt?
Die kun je vinden in je welkomstmail die je van Kampong hebt gekregen. Het lidnummer staat ook op je factuur.

Wachtwoord vergeten?
Klik bij het inloggen op "inloggegevens vergeten".

Kom je er echt niet uit? Ben je de inlogcode kwijt? Neem contact op met de ledenadministratie via [email protected]

 
Powered by LISA