volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Michiel van der Struijk nieuwe coach Dames1

Nieuwsafbeelding
Kampong Hockey heeft Michiel van der Struijk gecontracteerd als nieuwe coach van Dames 1. Michiel is een oude bekende, als voorganger van Alexander Cox bij ons Heren 1, waar hij al eens de Play-offs haalde. Met Michiel halen we een ervaren coach in huis. Niet alleen op het hoogste niveau bij  Kampong, SCHC en het Belgische Braxgata, maar ook als (assistent-)coach van veel vertegenwoordigende jeugdteams bij de KNHB. Nu is hij bondscoach van Jong Oranje Heren. Michiel speelde in het verleden als keeper in de hoofdklasse voor Hurley en het Nederlands team (5 caps)
 
Samen met speelsters van Dames 1 is Paul van den Putten, bestuurslid Tophockey, na gezamenlijke gesprekken met Michiel tot de conclusie gekomen dat hij de trainer/coach is die met zijn gestructureerde en duidelijke aanpak de volgende stap van ons Dames 1-team vorm gaat geven. Doelstelling is en blijft aanhaken bij de Play-offs. 
 
Michiel heeft een contract voor 2 jaar getekend. Er is veel enthousiasme bij de speelsters over de benoeming van Michiel, die ook toe zal treden tot het Technisch Platform van Kampong Hockey.
 
Michiel: "Ik kijk ernaar uit om met Dames 1 aan de slag te gaan. De ambities zijn glashelder en ik werk daar graag aan mee. In het verleden heb ik het altijd naar mijn zin gehad bij Kampong en heb het altijd als een goed georganiseerde en professionele vereniging ervaren.”

Foto: Kampong Hockey
 
Reacties
Sebastian Archbold
11-5-2019 | Wat leuk nieuws! Welkom terug!
Berri van Manen
10-5-2019 | Welkom bij deze geweldige groep strijdvaardige dames @Michiel #TheBlueHeart #VoorDoorMetElkaar 💙💙
Arnaud Naeff
10-5-2019 | Fijn dat je er weer bij zult zijn !
Willem Cornelis
10-5-2019 | gefeliciteerd!

Powered by LISA