volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Agenda

JUNI
Trimhockey Play-Offs op Kampong
Datum: vr 12   10:00 - 23:00
Locatie: Kampong complex
Memo: Op vrijdag 12 juni zijn de Play-Offs voor de Trimhockey competitie van alle 40 teams uit Midden-Nederland. De Play-offs zullen dit jaar voor het eerst plaatsvinden bij ons op Kampong. Zet 'm alvast in je agenda, wij kijken er al naar uit!
Hockey Dreams B-toernooi
Datum: za 27   09:00 - 23:00
Locatie: Veld 2 Instituut Blankestijn,Veld 4,Veld 5,Veld 7,Veld 8,Veld 1 Klapperboom
Memo: Kampong Hockey Dreams B- toernooi. Meer informatie volgt.
Kampong Omnitoernooi
Datum: za 27   10:00 - 22:00
Locatie: Kampong complex
Memo: Kom de zes Kampongsporten (Squash, Voetbal, Hockey, Tennis, Cricket en Jeu de Boules) beoefenen en strijd met jouw sport- of vriendenteam voor de Kampong Omni-beker. Meer informatie volgt!
Finaldag NK Shoot Out
Datum: zo 28  
Locatie: Kampong complex
Memo: Het NK Shoot Out is een uniek evenement voor de jeugd waarbij alle hockeyers t/m 17 jaar kunnen deelnemen om te strijden om de titel Shoot Out Koning of Koningin en Beste Keeper of Keepster. 
Na de clubkampioenschappen volgden de districtsfinales met als ultiem doel het halen van de finaledag op 28 juni op Kampong!  Tijdens de finaledag gaan we ook op zoek naar de Skills King en Queen. 
Lees hier meer:  https://hockey.nl/de-jeugd/nk-shoot-out/
JULI
Algemene Leden Vergadering
Datum: wo 1   18:00 - 23:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Op 1 april stond de Algemene Ledenvergadering op het programma, maar vanwege het Coronavirus zijn wij genoodzaakt deze uit te stellen. Op dit moment kunnen we helaas nog geen nieuwe datum mededelen.
De laatste ALV van dit seizoen staat vooralsnog gepland op 1 juli.
Zodra er meer duidelijkheid is, laten we je dat uiteraard weten.
Powered by LISA