volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Afscheidswedstrijd H1 toppers

Categorie: Algemeen
Datum : za 11 15:00 - 23:00
Locatie: Veld 1 Klapperboom
Op zaterdag 11 augustus wordt er op de Klapperboom een heuse afscheidswedstrijd gespeeld. Niet alleen Sjoerd de Wert en Philip Meulenbroek nemen afscheid van Heren 1, maar ook "Kampong-kinderen" Constantijn Jonker​ en Quirijn Caspers​ spelen dan hun laatste wedstrijd in Kampong Heren 1. Constantijn en Quirijn zijn van jongs af aan verbonden geweest aan Kampong. Zij begonnen hun carrière bij ons en eindigen 'm ook weer bij ons.

Deze middag kun je genieten van een drieluik met vele oud Kampong Heren 1 bekenden, een Wereld Elftal en het huidige Kampong Heren 1 met de nieuwe aanwinsten. 
Een gezellige hockey middag met; Seve van As, Roderick Weusthof, Pirmin Blaak, Billy Bakker, Floris Evers, Valentin Verga, Cees Tuip en vele andere toppers en natuurlijk met de huidige Landskampioen Kampong Heren 1.

Ben je in de vakantie op zoek naar een leuke middag die bol staat van top hockey met hockey helden uit het verleden en de hockey helden van nu, kom dan gezellig naar Kampong Hockey. 

Het begint om 15:00 uur en uiteraard is het clubhuis geopend voor een lekker drankje en/of hapje. Voor de jongsten is er ook een springkussen aanwezig.

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA