volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want Kampong zijn we samen!
Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Kampong rijk is?


Word Vrijwilliger!

Meld je hier aan door het inschrijfformulier in te vullen.
 


Speciaal voor jou als vrijwilliger: de Vrijwilligerscommissie

Kampong is een nieuwe commissie rijker: De Vrijwilligerscommissie (VWC). Kampong kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. Alle jeugdteams van Kampong hebben natuurlijk coaches, managers en trainers nodig die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast zijn er ook enthousiaste vrijwilligers nodig, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven op Kampong. Daarom zijn vrijwilligers altijd welkom en hebben we nu een VWC die zich richt op deze hele belangrijke groep voor Kampong.


Wat doet de VWC?

De VWC wil een klimaat realiseren waarbinnen het makkelijk is om vrijwilligers te interesseren en te behouden. De VWC is een centraal aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers van jeugd) leden met vragen over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen Kampong. De VWC vervult de rol van aanjager en coördinator bij het geven van inzicht in de werkzaamheden van verschillende commissies op Kampong. De VWC zorgt dat openstaande functies inzichtelijk en toegankelijk zijn voor alle betrokkenen. De VWC brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. De VWC draagt zorg voor waardering van de vrijwilligers en behartigt waar nodig de belangen van de vrijwilligers binnen de club. De VWC heeft daarnaast de taak om ervoor te zorgen dat iedere vrijwilliger, betrokken bij jeugdhockey op Kampong, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegt. Voor meer informatie bekijk het vrijwilligersbeleidsstuk.  


WE NEED YOU!

De VWC is gestart met alle vacatures in de diverse commissies op 1 plek bij elkaar te brengen: deze vacaturepagina! 
Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op andere (vak)gebieden zoals communicatie of organisatie. Houd de pagina in de gaten, wacht niet tot je gevraagd wordt maar meld je vooral aan als je een passende functie ziet. Ook bij de VWC zoeken we nog een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen de VOGs van alle vrijwilligers te coördineren. 


Vragen

Als je vragen/opmerkingen of ideeën hebt, mail ons dan op [email protected]

Kampong zijn we samen
Aimée Bosman, Sophie Slippens, Petra Vos, Nina Winters


Bekijk hieronder de openstaande vacatures:VACATURES:


VACATURE: Coronavrijwilliger
Er zijn nieuwe coronamaatregelen afgekondigd en daarmee mogen we geen publiek of andere aanhang meer op het terrein toelaten en het clubhuis is gesloten.
Bij de hekken van ons complex is weer toegangscontrole en daarvoor hebben we jou nodig. In samenwerking met Kampong Voetbal zorgen we ervoor dat er vrijwilligers zijn die helpen de maatregelen te handhaven en de kinderen aan de poorten van ons complex op te vangen.
We zoeken dus coronavrijwilligers die willen helpen met handhaven op ons complex. Respecteer de nieuwe regels en de aanwijzingen, spreek anderen er indien nodig op aan en word daar heel graag een onderdeel van door je aan te melden als vrijwilliger. 

Tijdsinvestering: 1 / 1,5 uur op een trainingsdag.

Heb je interesse? Je kunt je nu zelf inplannen voor je dienst vi de KampongApp. Ga naar het tabje Meer en kies Plan uw dienst.
Ben je zelf niet ingeschreven bij Kampong maar je kind wel, plan je dan in als je kind! 
We zijn blij dat je je opgeeft!


Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Voorzitter Jeugdcommissie
Hij/ zij zit de vergaderingen van de jeugdcommissie, die een keer per maand plaatsvinden, voor en organiseert ook de vergaderingen van de JTC (ca. 8 keer per seizoen). Verder is er regulier overleg met het bestuurslid Breedtesport om de stand van zaken met betrekking tot de jeugd op Kampong te bespreken.

Samen met andere leden van de jeugdcommissie is de voorzitter aanwezig op informatieavonden, beleidsavonden e.d., die door de KNHB georganiseerd worden, om Kampong te vertegenwoordigen en geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de hockeywereld. Indien nodig wordt het jeugdbeleid aangepast aan deze nieuwe ontwikkelingen en wordt zorggedragen voor de implementatie op Kampong.

Rondom de teamsamenstellingen speelt de voorzitter een belangrijke rol om met de JTC en andere belanghebbenden ervoor te zorgen dat alle jeugdleden zo goed mogelijk ingedeeld worden.

Tijdsinvestering van de voorzitter van de jeugdcommissie bedraagt 2-3 uur per week gedurende het grootste gedeelte van het seizoen met een pieken van 6-8 uur per week in de periode mei/ juni wanneer de teamsamenstellingen plaatsvinden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Oproepkrachten tijdens events

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis zouden willen helpen tijdens evenementen. Denk aan het controleren van tickets, het begeleiden van publiek, het vermommen als Klappie, het helpen met opbouwen, verslaglegging tijdens evenementen, etc.

Tijdsinvestering: Dit gaat dan om een dagje of misschien zelfs een paar uurtjes meelopen en helpen waar nodig. Op dit moment is er vanwege corona helaas niet zoveel te organiseren, maar we proberen een poule op te bouwen met mensen die het leuk vinden om heel af en toe een handje te helpen en zo de Kampong evenementen in de toekomst van dichtbij te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] VACATURE: Commissielid Wedstrijdtafel-commissie 
Hij/zij vindt het leuk om gastvrouw/gastheer te zijn of de teams daarin te ondersteunen. Je bent regelmatig op de club om signalen op te vangen, verleent proactief hand- en spandiensten rondom de wedstrijdtafel en zorgt voor een nette uitstraling van de wedstrijdtafel.

Tijdsinvestering: 1 uur per week tijdens het veldseizoen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: VOG-functionaris Vrijwilligerscommissie (VWC)
Hij/zij inventariseert jaarlijks welke vrijwilligers een VOG moeten aanleveren, benadert deze vrijwilligers en registreert de ontvangen VOG’s.

Tijdsinvestering
: De periode waarin de VOG-activiteiten plaatsvinden is van september tot november.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Commissielid Team Zaal
Hij/zij heeft zin om zich in te zetten voor zaalhockey en deel uit te maken van Team Zaal in de winterperiode. Kampong heeft ieder jaar weer een record aantal jeugdteams en senioren dat zaalcompetitie speelt en is de trotse bezitter van de mooie Kamponghal XXL met 4 volwaardige wedstrijdvelden. Team Zaal bestaat momenteel uit 1 commissielid, een penningmeester en het welbekende bouwteam. Wij zoeken een enthousiaste organisator met zaal affiniteit, die samen met het huidige Team Zaal, het zaalhockey op Kampong verder vorm wil geven. Het is een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je in een relatief korte periode (november t/m februari) veel kan betekenen voor onze club. 

Tijdsinvestering: 1 uur p/w tijdens het zaalseizoen met een piek tijdens opbouw- en afbouwweek van de Kamponghal.

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team ga dan met ons in gesprek!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Heb je verder nog vragen of wil je ons op een andere manier meehelpen? 
Mail onze Vrijwilligerscommissie via [email protected]  
Powered by LISA