volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Selecties

De Technische Staf Kampong (TSK) besteedt gedurende het seizoen veel tijd aan het herkennen en ontwikkelen van hockeytalent.
Zo brengen we van elke jeugdspeler in kaart wat zijn / haar vaardigheden en motivatie zijn. Tijdens de selectietrainingen bekijkt een team van professionals en ervaren vrijwilligers of deze inschattingen kloppen. Een final check dus.
Zo streven we ieder seizoen naar een consistente en objectieve beoordeling van spelers en uiteindelijk naar een teamindeling waarin iedereen op zijn of haar niveau kan hockeyen.

INFORMATIE VOOR INSTROMERS 

Hoewel er bij Kampong maar beperkt ruimte is om nieuwe jeugdspelers toe te laten, willen we talentvolle jeugdspelers die de ambitie hebben om zichzelf door te ontwikkelen de mogelijkheid bieden om in te stromen in onze jeugdopleiding.

Wil je als speler van een andere club vanaf volgend seizoen je hockeytalenten verder ontwikkelen in een Kampong lijnteam (D1, C1, B1 of A1)? Lees dan hier wat de procedure is. Bespreek een eventuele overstap ook met je ouders of verzorgers!

Kampong Jeugdopleiding
De jeugdspelers in onze lijnteams worden intensief begeleid door gedreven professionals. Elke jeugdspeler krijgt van de verschillende specialisten de aandacht die bij zijn of haar hockeytalent past. Daarin ligt de kracht van de Kampong jeugdopleiding.

Op KampongTopjeugd vind je meer informatie over onze aanpak.


Instroomprocedure
Wil jij dit ook, en heb je volgend seizoen minimaal D-leeftijd? Hieronder staat de procedure die we hanteren om te beoordelen of je hiervoor in aanmerking komt:


1. Aanmelden

Stuur vóór 14 maart 2020 een e-mail aan [email protected], met de volgende informatie:

-  Je volledige naam, adres, geboortedatum;
-  Telefoonnummer van je vader/moeder/verzorger;
-  Telefoonnummer waarop je zelf te bereiken bent;
-  Je huidige club/team;
-  Team en klasse waar je de afgelopen 2 seizoenen in hebt gespeeld hebt;
-  Eventueel vertegenwoordigende teams (district, Nederlands) waarin je gespeeld hebt;
-  De positie in het veld waar je het meest speelt en waar je het liefst speelt;
-  Je motivatie om bij Kampong te komen spelen, aan welke technische en tactische punten je wilt werken en wat je van de Kampong jeugdopleiding verwacht;2. Oriënterende trainingen

Categorie A-B:

Nadat je je bericht hebt gestuurd laten we je per e-mail weten of je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan 1 of meerdere reguliere trainingen met het Kampong-team van jouw categorie.

Als voorbeeld: Je bent nu 2e-jaars C, en je wilt volgend seizoen in aanmerking komen voor de B1 van Kampong, dan kunnen we je uitnodigen om mee te doen met de training van C1.

Deelname aan deze reguliere trainingen zal worden georganiseerd in april, de precieze data en tijden worden per e-mail aan je medegedeeld
Na deelname aan deze trainingen kunnen we je uitnodigen om op Kampong te komen spelen.

Categorie C-D:

Met het sturen van je bericht meld je je aan voor een oriënterende training die we organiseren voor alle instromers in jouw categorie, natuurlijk wel met aparte groepen voor jongens en meisjes.
Deze trainingen worden georganiseerd op de volgende momenten:

Meisjes C en D: dinsdag 31 maart, 17.30 – 18.30 uur.
Jongens C en D: donderdag 2 april, 17.00 – 18.00 uur.

Na deelname aan deze training kunnen we je uitnodigen om mee te doen met 1 of meerdere reguliere trainingen met het Kampong-team van jouw categorie.

Als voorbeeld: Je bent nu een D1-speler, en je wilt volgend seizoen in aanmerking komen voor de C1 van Kampong, dan kunnen we je uitnodigen om mee te doen met de training van de D1.
Ben je een speler van de E8-tallen, dan kunnen we je uitnodigen om mee te doen met de training van de D1.

Deelname aan deze reguliere trainingen zal worden georganiseerd in april, de precieze data en tijden worden per e-mail aan je medegedeeld
Na deelname aan deze trainingen kunnen we je uitnodigen om op Kampong te komen spelen.


3.  Afronding

Als je aan de reguliere trainingen hebt meegedaan krijg je uiterlijk vóór 1 mei te horen of je bent voorgeselecteerd voor een Kampong lijnteam.

Afhankelijk van de situatie kan na afloop van het lopende seizoen nog enkele keren getraind worden met een voorlopige selectiegroep, waaruit nog spelers af kunnen vallen. De definitieve selecties worden na deze trainingen, voor de zomervakantie bekend gemaakt. Datum voor deze trainingen en bekendmaking van de selectie volgt later.

Als je wordt opgenomen in de selectie voor het lijnteam dan starten je trainingen op 14 augustus 2020. Houd hier rekening mee in je vakantieplanning!


4. Uitzonderingen

Kampong behoudt zich het recht voor om, indien nodig geacht, af te wijken van bovenstaande procedure.

 

Als je nog vragen hebt dan kun je een bericht sturen naar [email protected].

 
Powered by LISA