volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Arbitrage

Arbitrage
Voor de wedstrijden die niet onder tophockey valt, moet de club zelf scheidsrechters regelen. Goed opgeleide clubscheidsrechters zijn dus onmisbaar. Daarom ben je zodra je de B-leeftijd hebt bereikt, verplicht het scheidsrechtersdiploma te halen en geregeld te fluiten. Je zult merken dat hoe vaker je fluit, hoe te leuker het wordt!

Verplicht Hockey Vaardigheidsbewijs (HVB)
In de A-categorie of de senioren mag je niet hockeyen als je niet in bezit bent van het Hockey Vaardigheidsbewijs (HVB). Daarom heeft de KNHB in een programma de spelregelkennislijn opgesteld, zodat iedereen de spel- en gedragsregels van het hockey kan leren.


Als je moet fluiten
Je weet zelf dat niets zo vervelend is, als een scheidsrechter die niet komt opdagen. Kijk daarom als je de B- of A- leeftijd hebt bereikt, altijd op het arbitrageschema of je staat opgesteld om te fluiten. Als je bent ingedeeld ben je verplicht die wedstrijd te fluiten.

Voor scheidsrechters gelden de volgende afspraken:
-  Je kijkt op de website of je staat opgesteld als scheidsrechter
-  Meld je 10 minuten vóór de wedstrijd bij de informatiebalie. Van de coach van het team dat je gaat fluiten krijg je een fluit.
-  Als je niet kunt fluiten, moet je zelf voor een vervanger zorgen.
-  Kom je zonder goede reden niet opdagen, dan worden er disciplinaire maatregelen genomen.

Na afloop van de wedstrijd kun je bij de informatiebalie een bon krijgen voor een gratis consumptie.

Meer vragen? [email protected]
 
Powered by LISA