volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Sponsormogelijkheden

Enorm bereik sponsoruitingen
Kampong Hockey heeft meer dan 3.300 leden, 90 seniorenteams, 120 jeugdteams, 51 bedrijfshockeyteams en 30.000 bezoekers uit de regio van andere verenigingen. Ook zijn er nog eens 3.000 andere sporters op het terrein. Deze groepen zijn voor het Utrechtse bedrijfsleven bijzonder interessant.

Sponsoring op maat
Diverse sponsoren en Business Clubleden hebben de weg naar Kampong Hockey al gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer. Team Sponsoring van Kampong Hockey heeft voor ieder bedrijf en voor iedere beurs een passend pakket met presentatiemogelijkheden om onze doelgroepen te bereiken, want iedere sponsor heeft unieke behoeften.

Meer informatie
Heeft u interesse in Kampong Hockey's ambitie en wilt u meer weten over de presentatiemogelijkheden? Mail ons dan op [email protected] of bel voor een afspraak naar 030 - 2511420.


Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor / logo
De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Voor het drukken van het Kamponglogo geldt:
-  Logo mag uitsluitend gedrukt worden op sportkleding van het merk Reece
-  Gebruik van het logo op vrijetijdskleding is toegestaan, mits het geen sportmerk betreft (tenzij het Reece is)
-  Uitsluitend bij YourStyle (Voorstraat Utrecht) te drukken / borduren.

Wanneer je géén Kampong-logo gaat gebruiken, dan ben je vrij in het kiezen van een kledingmerk. Als je afwijkende wensen of vragen hebt, dan horen wij die ook graag.

Voor het drukken van een logo van een sponsor, een naam of rugnummer geldt:
-  Het bedrukken van zelf aan te schaffen trainingskleding staat iedereen vrij
-  Het bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. Uitsluitend de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.

 Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!

Team Sponsoring is bereikbaar per mail via [email protected] of bel Cindy Fabriek op 030 – 251 14 20
 
Powered by LISA