volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong tenue


Kampong clubtenue
Het Kampong clubtenue bestaat voor de dames/meisjes uit een wit shirt met blauwe zijstreep en blauwe kraag met witte bies, een blauwe rok met witte zijstreep en blauwe kousen. De heren/jongens spelen in een blauw shirt met witte zijstreep en witte kraag met blauwe bies, een witte short met blauwe zijstreep en blauwe kousen. Alle bovengenoemde kledingstukken zijn voorzien van het beeldmerk SV Kampong en/of het Kampong logo. 


Dragen officieel Kampong clubtenue verplicht?
De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van de kleur van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het Kampong uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode kousen. Het Kampong keepershirt bestaat in de kleuren zwart en blauw.

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA