volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Hoofdsponsor Rabobank Utrecht e.o.

Waarom sponsort Rabobank Utrecht Kampong Hockey?
De Rabobank is sinds het seizoen 2005-2006 hoofdsponsor van Kampong Hockey. De jaren daarvoor was de bank al als sponsor van het jeugdhockey aan Kampong verbonden. De bank ziet de hoofdsponsoring van Kampong als een logische verbinding met de club. Sport is belangrijk voor de sociale cohesie in de samenleving en door haar omvang vervult Kampong een belangrijke maatschappelijke rol in Utrecht en haar omgeving.

Hoofdsponsor voor top- en breedtesport
De Rabobank verbindt zich graag aan een toonaangevende hockeyvereniging die lokaal actief en betrokken is. Dit past uitstekend bij de coöperatieve gedachte van de bank. Samen met Kampong Hockey hebben we de ambitie om zowel de topsport als de breedtesport verder te ontwikkelen. De hoofdsponsoring betreft dan ook de beide takken van sport. Zo worden Heren 1 en 2, Dames 1 en 2 en een aantal andere senioren teams voorzien van Rabobank tenues en is de hoofdsponsor en medeorganisator van de Kampioenenparade, het familietoernooi Fampong en de vrijwilligers-BBQ.


 
Powered by LISA