volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Zaalbijeenkomst 19 nov met Michiel Veldhuijzen

Categorie: Algemeen
Datum : ma 19 20:00 - 22:00
Locatie: Clubhuis
Op maandag 19 november wordt de zaalbijeenkomst georganiseerd voor trainers en coaches van de elftallen (junioren en senioren). De voornaamste spreker is daar Michiel Veldhuijzen; al jaren actief op Kampong als trainer van topteams. Vorig seizoen is hij met zijn MB1 zelfs Landskampioen in de zaal geworden. De presentatie van Michiel gaat onder andere over het tactische concept 'de voetbal' dat vorig seizoen in de toplijn is geïntroduceerd en verder ontwikkeld.
Dit concept willen we ook graag bij de breedteteams gaan introduceren. 

Voor trainers dus belangrijk om aanwezig te zijn om te horen hoe erop getraind kan worden en voor de coaches belangrijk zodat zij dat natuurlijk in het weekend weer kunnen doorvoeren.

LET OP: Op deze avond worden de ballentassen aan de trainers overhandigd (dus niet aan coaches).

Voor inspelen bij wedstrijden kunnen gewone ballen gebruikt worden maar voor de training gebruiken we de zaalballen.

Datum: Maandag 19 november 2018
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Clubhuis

Opgeven voor deze bijeenkomst kan via [email protected]


Powered by LISA