volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want Kampong zijn we samen!
Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Kampong rijk is?

Word Vrijwilliger!
Meld je hier aan door het inschrijfformulier in te vullen.
 
Kampong komt graag met je in gesprek en zorgt voor begeleiding & opleiding. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie.

Op deze pagina krijg je een beeld van onze commissies & vrijwilligers en de openstaande vacatures. VACATURES:


VACATURE: Coronavrijwilliger
We zijn hard bezig met het opstellen van een protocol om een veilige omgeving te creëren op ons complex. Een belangrijk aspect om dit tot een succes te maken, is dat we samen de verantwoordelijkheid daartoe nemen en dus doen we een beroep op alle leden, ouders, bezoekende teams, etc om deze maatregelen te kunnen handhaven. We zoeken dus coronavrijwilligers die willen helpen met handhaven op ons complex. Respecteer de nieuwe regels en de aanwijzingen, spreek anderen er indien nodig op aan en word daar heel graag een onderdeel van door je aan te melden als vrijwilliger. 

Tijdsinvestering: een paar uur op een trainings- of wedstrijddag.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Voorzitter Jeugdcommissie
Hij/ zij zit de vergaderingen van de jeugdcommissie, die een keer per maand plaatsvinden, voor en organiseert ook de vergaderingen van de JTC (ca. 8 keer per seizoen). Verder is er regulier overleg met het bestuurslid Breedtesport om de stand van zaken met betrekking tot de jeugd op Kampong te bespreken.

Samen met andere leden van de jeugdcommissie is de voorzitter aanwezig op informatieavonden, beleidsavonden e.d., die door de KNHB georganiseerd worden, om Kampong te vertegenwoordigen en geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de hockeywereld. Indien nodig wordt het jeugdbeleid aangepast aan deze nieuwe ontwikkelingen en wordt zorggedragen voor de implementatie op Kampong.

Rondom de teamsamenstellingen speelt de voorzitter een belangrijke rol om met de JTC en andere belanghebbenden ervoor te zorgen dat alle jeugdleden zo goed mogelijk ingedeeld worden.

Tijdsinvestering van de voorzitter van de jeugdcommissie bedraagt 2-3 uur per week gedurende het grootste gedeelte van het seizoen met een pieken van 6-8 uur per week in de periode mei/ juni wanneer de teamsamenstellingen plaatsvinden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Oproepkrachten tijdens events

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis zouden willen helpen tijdens evenementen. Denk aan het controleren van tickets, het begeleiden van publiek, het vermommen als Klappie, het helpen met opbouwen, verslaglegging tijdens evenementen, etc.

Tijdsinvestering: Dit gaat dan om een dagje of misschien zelfs een paar uurtjes meelopen en helpen waar nodig. Op dit moment is er vanwege corona helaas niet zoveel te organiseren, maar we proberen een poule op te bouwen met mensen die het leuk vinden om heel af en toe een handje te helpen en zo de Kampong evenementen in de toekomst van dichtbij te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] VACATURE: Commissielid Wedstrijdtafel-commissie 
Hij/zij vindt het leuk om gastvrouw/gastheer te zijn of de teams daarin te ondersteunen. Je bent regelmatig op de club om signalen op te vangen, verleent proactief hand- en spandiensten rondom de wedstrijdtafel en zorgt voor een nette uitstraling van de wedstrijdtafel.

Tijdsinvestering: 1 uur per week tijdens het veldseizoen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: VOG-functionaris Vrijwilligerscommissie (VWC)
Hij/zij inventariseert jaarlijks welke vrijwilligers een VOG moeten aanleveren, benadert deze vrijwilligers en registreert de ontvangen VOG’s.

Tijdsinvestering
: De periode waarin de VOG-activiteiten plaatsvinden is van september tot november.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Commissielid Team Zaal
Hij/zij heeft zin om zich in te zetten voor zaalhockey en deel uit te maken van Team Zaal in de winterperiode. Kampong heeft ieder jaar weer een record aantal jeugdteams en senioren dat zaalcompetitie speelt en is de trotse bezitter van de mooie Kamponghal XXL met 4 volwaardige wedstrijdvelden. Team Zaal bestaat momenteel uit 1 commissielid, een penningmeester en het welbekende bouwteam. Wij zoeken een enthousiaste organisator met zaal affiniteit, die samen met het huidige Team Zaal, het zaalhockey op Kampong verder vorm wil geven. Het is een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je in een relatief korte periode (november t/m februari) veel kan betekenen voor onze club. 

Tijdsinvestering: 1 uur p/w tijdens het zaalseizoen met een piek tijdens opbouw- en afbouwweek van de Kamponghal.

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team ga dan met ons in gesprek!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
VACATURE: Kampong accommodatieteam (betaalde functie)
Hou je een tussenjaar en zoek je een baantje voor 24 uur in de week in het komend jaar? Dan biedt Kampong in het accommodatieteam een leuke uitdaging. Het accommodatieteam is op Kampong ervoor verantwoordelijk dat de locatie er perfect bij ligt, zodat sporters veilig en schoon kunnen sporten. Onder de bezielende leiding van Samuel Garnette zorg je dat velden speelklaar zijn, er geen rommel ligt en klussen in het pand en op het terrein worden opgepakt. 

Tijdsinvestering: 24 uur p/w

Kom werken in een enerverende omgeving waar altijd wat te doen is en geen dag hetzelfde is!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Ger Offringa op [email protected] of bel 06-22606610.
Heb je verder nog vragen of wil je ons op een andere manier meehelpen? 
Mail onze Vrijwilligerscommissie via [email protected]  
Powered by LISA