volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

LG-hockey


Plezier in hockey
Het doel van LG-hockey is om spelenderwijs tijdens de training de basisvaardigheden van hockey aan te leren. De normale regels en technieken worden, indien nodig, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan concentratie en oog-hand coördinatie. Alles is er verder op gericht dat de spelers binnen hun mogelijkheden plezier hebben in sport. Lees meer in het informatieboekje.

Hockey voor iedereen
Kampong Hockey geeft training voor kinderen vanaf zes jaar met een lichamelijke/medische beperking, die vanwege deze beperking niet of moeilijk bij een reguliere sportvereniging terecht kunnen. De kinderen mogen met hun aangepaste schoeisel op de velden spelen.

Trainingen
Deze training wordt op woensdagmiddag 17:00 - 18:00 en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur
 

Verder op deze pagina informatie over:

Groetjes van de G/LG-hockeycommissie!

 
Powered by LISA