volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Dames 27 Picnic Team van de Week!

Nieuwsafbeelding
Deze week zijn de dames van D27 Team van de Week geworden! Dames 27 is een vrolijk team dat het seizoen fris en fruitig is gestart met een overwinning van 3-0 (helaas verloren ze de tweede wedstrijd, maar daar hebben we het even niet over). Zij hebben na de wedstrijd altijd heel veel zin in raketjes en zij hopen dat Picnic daarvoor kan zorgen… 
Nou dames, dat kan zeker! Jullie teammanager ontvangt spoedig bericht over de kortingscode van 25 euro die jullie hebben gewonnen!

Ook Picnic Team van de Week worden en kans maken op een kortingscode van 25 euro?
Heeft jouw team dit weekend een geweldig doelpunt gemaakt? Of hebben jullie supergoed getraind ondanks de stromende regen en bleven jullie lachen? Hebben jullie met je team iets ondernomen waarbij je je bijdrage hebt geleverd aan een goed doel? Hebben jullie na 10x verliezen, nu voor het eerst gewonnen?
Kortom hebben jullie een goede reden om Team van de Week te worden?

Nomineer dan nu jouw team door een mail te sturen naar:
hockey@kampong.nl o.v.v Picnic Team van de Week!

Vermeld in je e-mail:
1  Van welk team je bent
2  De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
3  Een leuke teamfoto of -video
4  Het e-mailadres van jullie begeleider

Iedere week wordt er 1 team verkozen tot Picnic Team van de Week. Als jouw team dat is, dan komen jullie op de voorpagina van de website te staan en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro, te besteden in de Picnic-app.
Of je nou kiest voor sportdrank, snoeptomaatjes of chips. Picnic brengt je boodschappen gratis langs, dus maak er een mooie derde helft van!

De Picnic Team van de Week-verkiezing organiseren wij samen met Picnic, de nieuwe online supermarkt. 

Hall of Fame:
Week 1: M8E7
Week 2: Dames 27
 
Reacties
Madelief Beukema
14-9-2018 | 🎉
Arnaud Naeff
14-9-2018 | Elk prijsje is er een. Laat er vele volgen !

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA