volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Agenda

JULI
WK Hockey vanuit London naar Utrecht
Datum: zo 22   16:00 - 18:15
Locatie: Elders
Memo: Speciaal voor kinderen met een chronische spierziekte wordt het WK Hockey vanuit London naar Utrecht gehaald en zal de openingswedstrijd op 22 juli vanaf 16:00 uur van het Nederlands Vrouwenhockeyteam LIVE uitgezonden worden in een bioscoop. 
Met een aansprekend programma met (ex-) tophockeyers, zullen de kinderen een dag helemaal in het zonnetje worden gezet. Aangezien er in de bioscoop plaats is voor 100 kinderen en er via Spieren voor Spieren​ 40 stoelen gevuld zullen worden, zijn er dus nog 60 stoelen over.  Koop ook een ticket voor deze unieke ervaring a €10,- per stuk waarvan de volledige opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat.
Check de Facebookpagina om meer te weten te komen over dit unieke project:  https://www.facebook.com/events/2073483996227553/
Of ga naar de site van Spieren voor Spieren om te doneren:  https://www.sportenvoorspieren.nl/team/viewonlondon/donateurs
Kampong Zomertoernooi
Datum: do 26  
Locatie: Kampong complex
Memo:
AUGUSTUS
Kampong Zomertoernooi
Datum: do 2  
Locatie: Kampong complex
Memo:
Kampong Zomertoernooi
Datum: do 9  
Locatie: Kampong complex
Memo:
Afscheidswedstrijd H1 toppers
Datum: za 11   15:00 - 23:00
Locatie: Veld 1 Klapperboom
Memo: Op zaterdag 11 augustus wordt er op de Klapperboom een heuse afscheidswedstrijd gespeeld. Niet alleen Sjoerd de Wert en Philip Meulenbroek nemen afscheid van Heren 1, maar ook "Kampong-kinderen" Constantijn Jonker​ en Quirijn Caspers​ spelen dan hun laatste wedstrijd in Kampong Heren 1. Constantijn en Quirijn zijn van jongs af aan verbonden geweest aan Kampong. Zij begonnen hun carrière bij ons en eindigen 'm ook weer bij ons. Deze middag kun je genieten van een drieluik met vele oud Kampong Heren 1 bekenden, een Wereld Elftal en het huidige Kampong Heren 1 met de nieuwe aanwinsten.  Een gezellige hockey middag met; Seve van As, Roderick Weusthof, Pirmin Blaak, Billy Bakker, Floris Evers, Valentin Verga, Cees Tuip en vele andere toppers en natuurlijk met de huidige Landskampioen Kampong Heren 1.

Ben je in de vakantie op zoek naar een leuke middag die bol staat van top hockey met hockey helden uit het verleden en de hockey helden van nu, kom dan gezellig naar Kampong Hockey. 

Het begint om 15:00 uur en uiteraard is het clubhuis geopend voor een lekker drankje en/of hapje. Voor de jongsten is er ook een springkussen aanwezig.
Kampong Zomertoernooi
Datum: za 11  
Locatie: Kampong complex
Memo:
Aanvoerdersavond (jong) senioren en veteranen
Datum: ma 20   20:00 - 23:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Agenda:  Trainingsschema Extra plaatsen in klasses Regels over verplaatsen wedstrijden Veteranen leeftijd
SEPTEMBER
Uitwisseling breedteteams Houten - IJsseloever
Datum: za 1   08:00 - 20:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo:
Kick-Off nieuwe seizoen
Datum: za 1  
Locatie: Kampong complex
Memo:
Beslissingswedstrijd res. 3e klasse: Dames 15 vs D
Datum: zo 2   12:30 - 14:30
Locatie: Veld 7
Memo:
Beslissingswedstrijd res. 3e klasse: Heren 19 vs H
Datum: zo 2   14:30 - 16:30
Locatie: Veld 7
Memo:

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA