volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Accommodatie SV Kampong Hockey

SV Kampong Hockey beschikt op het sportcomplex aan de Laan van Maarschalkerweerd over negen hockeyvelden. Vijf watervelden, één semi-waterveld en drie zandvelden.

Drie velden voor Nationaal Hockey Centrum
In 2011 is in samenwerking met de KNHB en de gemeente Utrecht een uitbreiding met drie watervelden gerealiseerd voor het Nationaal Hockey Centrum (NHC). Deze drie watervelden worden voor een groot gedeelte van de week overdag gebruikt voor de trainingen van de nationale teams. Daarbuiten maken de teams van Kampong Hockey er voor training en competitie gebruik van.

Informatie over gebruik en huur van de velden
Klik hier voor informatie over het gebruik en de huur van de velden. Voor overige vragen of opmerkingen over het (onderhoud van het) sportcomplex graag mailen naar de verenigingsmanager, manager.hockey@kampong.nl. Onder Contact staan een routebeschrijving en een plattegrond.

Defect
Zie je dat er iets stuk is op Kampong Hockey, geef het door! Kapotte doelen, lampen, hekken, sloten, sproeiers of een losliggende grasmat: stuur zo snel mogelijk een mail naar manager.hockey@kampong.nl. Wij zullen zorgen we dat de problemen zo snel mogelijk worden aangekaart.

Gevonden voorwerpen
Deze worden verzameld in de kist die staat in de hal links onderaan het trapje. De spullen blijven ongeveer een maand liggen en worden dan aan een goed doel gegeven. Je kunt op zaterdag ook vragen bij de informatiebalie of daar iets is afgegeven. Heb je iets gevonden? Waardevolle spullen zoals sticks, sleutels en portemonnees kun je afgeven bij infobalie of bij de bar.


HORECA
SV Kampong beschikt over een gezellig clubhuis waar je heerlijk kunt dineren en een lekker drankje kunt drinken. Simon de la Parra en Lukas Besseling van pachter Nummer 14 zijn de gastheren. Frank Rosenberg is al 13 jaar werkzaam op Kampong en maakt de lekkerste gerechten.

Openingstijden
Van maandag t/m donderdag is onze keuken is geopend van 17:00 tot 21:00.
We hebben iedere week een ander weekgerecht, wat we vermelden op onze Facebookpagina en Twitter. Hier blijf je op de hoogte van acties en evenementen op Kampong.

Maandag 13:00 tot 24:00
Dinsdag 13:00 tot 24:00
Woensdag 10:30 tot 24:00
Donderdag 14:00 tot 00:30
Vrijdag 10:30 tot 24:00
Zaterdag 07:30 tot 19:00
Zondag 08:00 tot 21:00

Contact:
Email: horeca@kampong.nl
Telefoonnummer: 030-251 4530
facebook.com/nr14kampong
twitter.com/nr14kampong

De kaart
Van maandag t/m donderdag is onze keuken is geopend van 17:00 tot 21:00. We hebben iedere week een ander weekgerecht, wat we vermelden op onze Facebookpagina en Twitter. Hier blijf je ook op de hoogte van diverse acties en evenementen op Kampong. Kom lekker lunchen of eet 's avonds een lekkere maaltijd!

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA