volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Pers op Kampong

Kampong wil journalisten graag faciliteren bij het werk voor, na en tijdens de wedstrijden. Om een plek op de perstribune te garanderen en eventueel een parkeerplek, is aanmelden een vereiste. Dit geldt ook voor fotografen die binnen de boarding willen fotograferen. Aanmelden kan via: pers@kampong.nl

WERKPLEK
Behalve parkeergelegenheid kun je ook aangeven of je tijdens of na een wedstrijd van een werkplek met stroom, wifi etc gebruik wil maken. Om en rond het clubhuis is er gratis wifi en zonodig kan er werkruimte worden geregeld.

BEELDMATERIAAL
Via https://www.flickr.com/photos/kamponghockey zijn actiefoto's van Heren 1 te vinden. Deze zijn zonder kosten te gebruiken voor journalistieke doeleinden, mits fotograaf Maurice de Wert vermeld wordt. 
Voor bewegend beeld van Kampong Hockey is Youtube.com/kamponghockeyTV de beste bron.

CONTACT
Voor alle mediaverzoeken zoals interviewverzoeken, toestemming om te filmen op Sportpark Maarschalkerweerd en accreditaties om binnen de hekken te fotograferen, kun je je melden via pers@kampong.nl.

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA